Concept & creatie

Wat onderscheidt jou als ondernemer of als bedrijf?

Samen zoeken we naar de beste manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten of verdere bekendheid te geven. Goede marketing- en communicatieplannen en designs zijn daarbij onmisbaar.

We zoeken altijd naar nieuwe perspectieven en werken volgens de laatste trends. DWMC selecteert een team van professionals die werken aan jouw nieuwe merk. Wij houden het overzicht, stemmen processen op elkaar af, zorgen voor een goede prijs en de beste kwaliteit. We zijn creatief en vooruitstrevend.

Wij verzorgen

Marketingplan

Het marketingplan is de strategische basis van alle uitingen op het gebied van marketing en communicatie. Hoe wil jij dat mensen jou en jouw bedrijf/merk onthouden? Wij helpen je om het antwoord op deze vraag vast te leggen
en dat ook te realiseren.

Wij hebben vooruitstrevende marketingprofessionals. Zij kennen de mogelijkheden en de valkuilen. Samen stippelen we de beste route uit voor jou. DWMC zorgt voor overzicht en stemt alle verschillende aspecten op elkaar af. Zo bouwen we samen aan een onderscheidend merk.

Na het opstellen van een doeltreffend plan, kunnen we je natuurlijk ook helpen bij het realiseren ervan. We stellen een projectteam samen met professionals die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. De coördinatie blijft in handen van DWMC. Samen bereiken we alle gestelde doelen!

 

Design/DTP

Een mooie vormgeving wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Hierdoor proeven mensen de sfeer van je bedrijf of merk, zelfs door het beeldscherm of een fysiek document heen.

Het design van bijvoorbeeld een website bepaalt mede het gevoel dat mensen bij een bedrijf hebben. Het is belangrijk om mensen op deze manier te laten zien wie je bent en wat je doet. Wij stellen een projectteam van experts samen om jouw merk vorm te geven en uit te dragen in alle facetten van je bedrijf.

# merknaam en registratie, creatieve merkstrategie, overkoepelend campagneconcept, positionering / merkverhaal in woord en middelenvrije beeldentaal, merkcreatie (ontwikkelen van corporate identity / merkidentiteit), on en offline communicatiemiddelen (print/advertenties/SEO en SEA/Direct Mailing ed), online creatie (webdesign & development), interactive design (UI & UX), campagne en marketingcommunicatieplanning, merkactivatie (merkverhaal on en offline vertalen en herhalen), online branding & content marketing.

Projecten

Tevreden klanten

Heeft uw merk wat ondersteuning nodig?

Stel hier uw vraag
logo-dwmc-600x