Bureau

Wat je vraag ook is, wij vinden een antwoord!

Met meer dan dertig jaar ervaring in marketing en communicatie weten we hoe de hazen lopen. Deze kennis zetten we in om jouw bedrijf verder te brengen. Alles is mogelijk. We werken niet met een standaard aanpak, maar kijken altijd wat het beste is voor jou en je bedrijf. Helemaal maatwerk dus!

Marketing en communicatie is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Het geeft je organisatie een gezicht. En dat is voor iedereen anders. Daarom passen wij onze werkwijze aan op jou. Wij denken niet in hokjes maar brengen verschillende disciplines bij elkaar. Dat zorgt voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Samen bereiken we altijd meer dan alleen. We wijken af van gebaande paden, staan met onze voeten in de modder. Dat is waar nieuwe ideeën ontstaan en uitgroeien tot concrete plannen en producten. Speciaal voor jou.

# merknaam en registratie, creatieve merkstrategie, overkoepelend campagneconcept, positionering / merkverhaal in woord en middelenvrije beeldentaal, merkcreatie (ontwikkelen van corporate identity / merkidentiteit), on en offline communicatiemiddelen (print/advertenties/SEO en SEA/Direct Mailing ed), online creatie (webdesign & development), interactive design (UI & UX), campagne en marketingcommunicatieplanning, merkactivatie (merkverhaal on en offline vertalen en herhalen), online branding & content marketing.

Werkwijze

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over marketing en communicatie. Naar aanleiding van jouw vragen en wensen selecteren wij een team. We zetten onze professionals in om jouw project te laten slagen. We hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd en kennen altijd een expert welke perfect bij jou past. Dat scheelt een hoop zoekwerk. Voor elk project stellen we een passend team samen. Dat maakt ons wendbaar en flexibel.

Onder leiding van DWMC werken de verschillende experts gericht aan de realisatie van jouw doelen. DWMC houdt het overzicht, bewaakt de planning, budget, controleert het werk en zorgt dat alles goed verloopt. Wij zijn de spin in het web en jouw aanspreekpunt. Dat werkt overzichtelijk en snel. Kortom: wij ontzorgen je volledig.

Aandacht

Waarom DWMC en geen (ander) fullservicebureau? Je kunt bij ons in- en uitstappen wanneer je wilt.  Door onze werkwijze op basis van projectteams zijn wij heel flexibel. We kunnen je op het gebied van marketing en communicatie begeleiden van A tot Z, en verder. Je kunt ons daarnaast ook inzetten voor een specifieke dienst. Als jij op zoek bent naar een bepaalde professional zoals een fotograaf of vormgever, dan kunnen wij dat regelen. Je betaalt alleen voor de diensten die je afneemt. Welke communicatievraag je ook hebt, je krijgt altijd onze volle aandacht en kwaliteit. We werken samen met jou en zorgen altijd dat ons werk perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Door de wisselende projectteams hebben wij geen last van creatieve moeheid. We werken veel met zelfstandigen. Zij zijn flexibel en denken echt out of the box. Op basis van jouw wensen, zoeken wij de meest geschikte professional. Zij streven naar perfectie en zijn erg betrokken. Dat zorgt voor een uniek resultaat dat perfect aansluit bij jouw wensen. Wij durven te stellen: Alles wat we bij DWMC leveren is van topkwaliteit!

Heb je al een communicatieafdeling, maar kom je tijd en/of specifieke expertise te kort om bepaalde projecten op te pakken? Of heb je een frisse blik nodig? Ook dan kunnen wij helpen. We laten onze professionals dan naadloos aansluiten op je eigen team. Zo versterken experts elkaar op verschillende gebieden. Hét recept voor ongekend succes.

Wij hebben geen 9-tot-5-mentaliteit en houden niet van uurtje-factuurtje. We maken duidelijke afspraken over processen en prijzen en delen in de risico’s. Wel zo eerlijk. We zetten altijd een stapje extra. Want juist die extra stappen maken het verschil. Door onze aanpak zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van marketing en communicatie. Nu en in de toekomst. We groeien met je mee en zoeken altijd naar nieuwe kansen.

Projecten

Tevreden klanten

Heeft uw merk wat ondersteuning nodig?

Stel hier uw vraag
logo-dwmc-600x